Snön faller ner

Hej hej allihopa – har ni en bra dag hittills? 🙂 Jag fick en liten chock när jag tittade ut genom fönstret här på kontoret precis och ser att det snöar en jädrans massa haha Så det är både riktigt kallt idag och en mildare snöstorm – oh happy wednesday 😀 Glömmer ibland bort att vi bara är i januari och att det i alla fall väntar minst 2 månader till med detta… förstörde jag onsdagstämningen nu? Sorry 😛

Jobbet rullar på bra och jag checkar av text efter text på min lista, en känsla som känns så himla bra må jag säga – måste börja jobba mer med checklistor privat tror jag och skriva ner även de mest simpla ”vardagssysslorna” bara för att kunna checka av många boxar i slutet på dagen haha. ”äta middag – check på den!”. Det blir nog mer effekt om man gör det i ett riktigt anteckningsblock – får börja göra det med start imorgon i mitt fina block jag alltid har med mig så jag alltid kan skriva ner mina idéer och tankar om mina framtida företag, vart jag än är 😀

Juste, ni är säkert nyfikna på hur det gick under Cardio Energy-passet igår? Jag dog, orkade inte alls lika mycket som tidigare men kul var det. Trött blev jag och det är ändå målet – Att ha kul och köra så hårt att jag inte orkar mer 🙂 Nej men nu ska jag beta av det sista på dagens jobblista, för efter jobbet vankas det AW med fina Ava – så mysigt!