No sleep

Hej och god morgon – jag har knappt sovit någonting inatt så energinivån är riktigt låg idag haha Det var så mycket oljud utanför lägenheten igår, det lät som att det stormade så jag har vaknat hela natten 🙁 När larmet ringde var jag inte pepp kan jag säga er men lyckades ändå på något sätt ta mig iväg till gymmet för ett helt okej pass för triceps, bröst, rumpa och mage. Det var inte det bästa passet, men det gick bra ändå 🙂 Fattar egentligen inte varför jag inte bara tillåter mig själv att sova vidare om jag knappt sovit under natten haha Men med träningen är jag tydligen väldigt hård och strikt.

Men idag är det i alla fall tisdag och det är bara att köra på, sova kan jag göra ikväll och dagens planer består av jobb och sen ett Cardio Energy pass efter jobbet – så kul! Sen blir det att sitta lite med Codecadamy ikväll, ser framemot att lägga mig i sängen med datorn och lära mig mer om <h></h> 😀 Vad är era planer för idag? 🙂