Drömhåret

Jag är helt beroende av att lyssna på soundtracket till The Greates Showman just nu. Jag har inte sett filmen, missade när den gick på bio 🙁 och läääängtar tills den kommer ut på antingen Netflix, Viaplay eller HBO Nordics – Japp vi har alla tre streamingtjänster haha. Men musiken är ju så bra, perfekt fokusera-på-jobbet-musik och jag spelar spellistan på repeat trots att det typ bara finns 11 låtar haha Hur många gånger tror ni man kan lyssna igenom listan under en arbetsdag? 😉 30 kanske?

Men jag tror nog att jag har hittat mitt drömhår ? när jag gjorde research inför en ny kategori som ska upp på hemsidan (meds.se då alltså). Älskar vågorna, det perfekta svallet, längden och fluffet ❤ Med min bruna hårfärg skulle det bli så snyggt och det där är nog mitt hair-goals 🙂 Längden är nog redan där så det enda som saknas nu är volymen, vågorna och fluffet haha

Men nu ska jag ladda inför Cardio Energy som börjar om en stund, något säger mig att det kommer bli tufft men jag kommer känna mig så stolt efteråt!