Kicka igång veckan

Hej allihopa – har ni haft en bra helg? 🙂 Jag tycker att helgen flög förbi alldeles för fort så är lika trött idag som jag var i fredags haha Är det förresten någon mer än jag som tycker att januari känns extra tung i år? Som att energin inte finns och det enda man vill göra är att sova? Haha :’D

Aja, måndag och en ny vecka väntar, och jag är faktiskt väldigt pepp för denna vecka – inte för att något speciellt händer (ska bara träna och jobba haha låter så tragiskt) men kännas extra motiverad och peppad 🙂 Körde igenom ett sjukt bra träningspass nu på morgonen för rygg, biceps, rumpa och mage, och jag blir lika fascinerad varje gång över hur mycket jag orkar trots att jag knappt lyckas ta mig upp ur sängen på morgonen haha Finns viljan så orkar man mer än man tror 🙂 Därför är det så nyttigt med mål, stora som små, som får en att vilja och orka pusha the extra mile för att nå hela vägen fram. Det är trots allt vår ovilja att stå och stampa på samma ställe som får oss att utvecklas och aldrig ge upp 🙂