Rikta tankarna rätt

God morgon alla underbara läsare – hur känns energin för denna torsdag? 🙂 Bra, dåligt, pepp, otaggad, ledsen, glad, motiverad eller omotiverad? Man kan känna mycket på morgonen och vet man med sig att en jobbig dag väntar eller att man sovit dåligt kan det vara lätt att rikta sina tankar till det lite dåliga och omotiverande. Du har rätt att känna vad du känner men ibland kan man behöva ge sitt humör en liten spark i rätt riktning för att dagen ska kännas mer positiv. Den behöver inte kännas överdrivet glad, men att känna sig neutral för dagen än lite negativ gör otroligt mycket. Testa, du kommer märka skillnad 🙂

Men idag är det som sagt torsdag och mitt humör känns bra, inte överdrivet positiv men över den neutrala gränsen i alla fall hehe 🙂 Märkte att det börjar bli liiiite ljusare nu på morgonen, i alla fall lite tidigare, så det gör mig glad 🙂 Vetskapen om att det blir ljusare för varje dag som går gör mig lycklig haha Är trött på detta eviga mörker 😀 Men dagens to-do är:

  • Morgonträning – som gick jättebra! Blev fokus på axlar, mage och rumpa.
  • Jobba – skriva klart de resterande contentsidorna – har 2 sidor (eller 1 och en halv) kvar 🙂
  • Köra ett Cardio Energy pass på Odenplan – Ett sjukt kul men sjukt jobbigt konditionspass haha
  • Sitta lite med Codacadamy och lära mig grunderna i programmering 🙂

Det låter som en bra torsdag med 1/4 punkter avklarade haha Hur ser er torsdag ut? 🙂