Onsdagens planer

Hej alla fina läsare, har ni fått en bra start på denna onsdag? 🙂 Min har börjat bra, körde igenom ett helt okej benpass imorse (är jag lite tråkig som bara verkar prata om träning haha?) och håller just nu på att betar av några contentsidor på jobbet. Jag lär mig verkligen mycket om syror ska ni veta och mina nästa hudvårdsprodukter ska garanterat innehålla syror 🙂 Men jag har bestämt mig för att göra slut på de produkter jag har nu innan jag köper nytt. Tidigare har jag alltid köpt produkter bara för att vilket är ganska onödigt när jag redan har liknande produkter hemma – så för att vara lite mer ekonomisk så får jag köpa nytt när det andra tagit slut. Vilket är ganska logiskt haha 🙂

Planerna för idag är i alla fall att kötta igenom arbetsdagen och sen ta första steget mot körkortet som älsklingen var så snäll att ge mig i julklapp. Ska gå på handledarkursen idag och sen är det bara att satsa på att nå ett av mina mål under 2019: Jag ska (har) ta körkort! Jag ska förklara mer om ordet i parantes i ett annat inlägg, det ska jag prata om i en v-logg jag ska filma i helgen men det handlar om hur man väljer att formulera sina mål 🙂