Först steget mot körkortet

Då har man tagit första steget mot körkortet och jag måste erkänna att jag känner mig riktigt pepp 😀 Har alltid varit nojig över tanken att sitta bakom ratten och köra i höga hastigheter OCH ha koll på alla skyltar och regler, men efter handledarkursen nu ikväll (visste ni förresten att den är i 3 timmar… haha) så känner jag mig taggad på att köra 😀 Så jag ska se till att anmäla mig som körkortstestare (att jag redan glömt vad det hette?) så jag får ge mig ut på vägarna med min gröna övningskör-skylt haha. Ska bli kul att hänga extra mycket med pappa nu också – när ska vi köra då? 😀

Dagen har i alla fall gått i ett och nu är det bums i säng för att orka med torsdagens to-do där planen är att påbörja ett nyårsmål – jag kan koda. Eller juste, jag får inte glömma proteinbrödet från Clean Eating som just nu bakas i ugnen. Hade inte varit kul att vakna till brandlarmet mitt i natten och känna doften av bränt bröd haha Så ut med det, och sen sova. Nighty <3