Tisdag

Hej allihopa – är allt bra med er denna tisdag? 🙂 Phu, man märker att man fortfarande är i semesterstadiet då det både är svårt att somna och svårt att vakna haha Snoozar i typ 40 minuter på morgonen innan jag släpar mig upp för att träna, där jag ändå hinner med ett bra pass samt har mycket energi/styrka för att vara så trött. Det svåraste med morgonträning är som sagt att bara ta sig upp, men har man väl tagit sig upp och tvättat ansiktet med kallt vatten så vaknar man till och är redo att köra hårt 🙂 Är det någon av er som förresten har som nyårslöfte att börja träna? 🙂 Om det är så tänker jag tipsa er om bra tankesätt som gör att man håller igång sin nya rutin 🙂

Körde i alla fall igenom triceps, bröst och mage idag – vilket gick jättebra, men jag måste faktiskt erkänna att jag befinner mig i en lite jobbig sinnesstämning just nu, känner mig liksom… låg när det kommer till min kropp och utseende just nu :/ Jag vet att jag alltid hamnar i en sån svacka varje månad, men är bara så trist att känna så…