Flera miljoner

Hej fina solstrålar – hur mår vi denna måndag? 🙂

Humör: Trött men taggad, Förväntningar: Få mycket gjort och tillåta mig själv att slappna av. Vad befinner sig ert humör och era förväntningar för idag?

Måndag idag och det är nu man är ”tillbaka på riktigt” på jobbet med en hel arbetsvecka som väntar och det är skönt att komma tillbaka i sina rutiner igen. När man är ledig så märker man verkligen hur ostrukturerad man blir och även fast det är skönt att slappna av så är det samtidigt skönt med rutiner, larm som ringer och saker att göra 🙂

Jag har ibland tänkt på ett scenario om man skulle vinna flera miljoner, om man skulle sluta jobba eller inte. Det första man tänker är ju att man såklart slutar jobba och bara lever livet när man har ekonomin fö det, men sen när man tänker efter så skulle det bli lite tråkigt i längden att inte ha något att göra om dagarna. Hade ju börjat klättra på väggarna haha Nej, jag hade fortsatt jobba men kanske gått ner i tid, valt ett jobb där lönen inte spelade någon roll eller valt att jobba/satsa på mina drömmar.

Hur hade ni resonerat om ni vann flera miljoner? 🙂