Första fredagen i januari

God morgon allihopa och god morgon fredag 😀 Arbetsveckan började ju precis men det känns faktiskt inte helt fel med fredag ändå 😉

Är allt bra med er idag? 🙂 Har ni kommit tillbaka till verkligheten igen eller njuter ni fortfarande av lite ledighet? Lyckostar i så fall haha Jag har verkligen rivstartat mitt 2019 och jag vet inte om det är bra eller dåligt att köra på så hårt på en gång – men det viktigaste är att göra det som man själv vill och mår bra av, och att man gör det för att man verkligen vill! 2019 är året då måsten försvinner och man gör tid för det som ger en värde!

Min morgon startades på gymmet där en trött kropp fick slita igenom ett triceps- och bröstpass som ändå gick helt okej. Målet med träningen just nu är att kämpa inför resan till Japan och det är den bästa moroten om ni frågar mig 🙂 Jag tränar nog aldrig så hårt och disciplinerat som när jag vet att jag ska iväg på semester haha