Njuta så länge det varar

God morgon 😀

Phu, det är väldigt skönt att nyårs-rushen på gymmet inte märks av ännu, på morgonen i alla fall – det är snarare tvärtom haha Både imorse och igår morse så var det kanske 3-4 personer på gymmet (inklusive mig själv) och om ni frågar mig så är det så jädrans nice haha Man har ju alla maskiner för sig själv, det finns ju ingen bättre känsla!

Idag tjöt i alla fall inget larm på gymmet men gud så svårt jag hade att sova inatt :/ Var jättetrött men var samtidigt inte trött, så flummigt det låter, men tror att min hjärna gick på högvarv av min nya – såklart komplicerade – idé jag nu vill göra under 2019. Jag gillar verkligen att utmana mig själv med saker jag inte kan, men hey; det är så man utvecklas 🙂 Jag ska berätta mer om mina nyårsmål i ett annat inlägg, men det tänker jag faktiskt spela in som en liten v-logg, utmanande men kul 🙂

Ha en fantastiskt torsdag nu så hörs vi senare idag där ni ska få se en resumé från januari-april 2018 – wiho!