Årsresume – mitt 2018, del 1!

Ska vi kika lite på vilket fantastiskt år 2018 har varit? 🙂 Jag tror faktiskt att detta varit det bästa året på länge och jag ser framemot 2019 som jag vet kommer blir SÅÅÅ mycket bättre 😀 Nej, men nu kikar vi lite på vad de senaste 12 månaderna har inneburit i mitt liv 🙂

Januari

Jag började med att inviga mitt 2018 med skåla i champagne på en strand i Las Palmas, Gran Canaria med min kärlek. Vi firade jul och nyår i värmen för första gången, och trots att resan (själva resmålet då) inte alls var bra så var det ett härligt sätt att inleda 2018 på 🙂

Resten av januari spenderades med att jobba på Hunkemöller och söka jobb som digital strateg.

Mycket träning såklart 😉

Goda middagar ute och att umgås med vänner 🙂

Februari

Livet rullade på med jobb på Hunkemöller och sedan en ny anställning som skribent på Timarco 😀

Jag kickade igång min populära entreprenörsskola här på bloggen 🙂

Lärde känna fina Isa 🙂

Vi fick besök av Saki, vår kompis vi lärde känna i Japan första gången vi åkte dit 🙂 Den här gången så kommer hon ta ledigt så hon kan umgås med oss när vi åker dit i mitten på mars 😀

Mars

Spolar vi fram bandet till mars så hände inte så jättemycket – livet bestod mest av jobb och träning haha 🙂 Men månadens höjdpunkt var när jag, mina storebror och våra föräldrar till vackra Schweiz för att gå på min kusins bröllop. Tråkigt nog så hade jag feber redan när vi åkte ner och jag åkte på en rejäl matförgiftning så förutom besöket på bröllopet så låg jag utslagen i sängen hela resan… så fail, men fint var det i alla fall :’D

April

I april försökte vi sälja vår lägenhet utan någon tur 🙁 Vi håller tummarna att bostadsmarknaden vänder nu till våren!

Drack en mättande freakshake samtidigt som jag snackade bort någon timme med fina Hanna 😀

Fikade i solen, älskar våren 🙂

Jag och älsklingen tog en tur till Lidingö för att spana in drömläget och drömboendet. Tyvärr fick vi ju inte sålt vår lägenhet så vi kunde inte slå till 🙁

Firade mammas födelsedag 🙂

Jag tycker vi pausar där och kör del 2 och del 3 vid ett annat tillfälle, annars blir det så mycket att läsa haha 😀