En stormig start på dagen

God morgon allihopa 😀 Har ni sovit bra trots att det har stormat som bara den under hela natten? 🙂 Jag har knappt sovit någonting då det blåste så mycket att t.o.m våra balkongmöbler valde att ommöblera sig under natten – haha, lite kul ändå men det resulterar i att jag känner mig så trött idag 🙁

Meeen, jag är så stolt att jag ändå kom iväg till gymmet och det kändes så fantastiskt att röra på sig igen – har saknat det så mycket och jag kände mig så stark och taggad idag 😀 Körde rygg, biceps, squats och mage till ljudet av ett tjutade larm under hela träningspasset (Det hade tydligen blivit knas med larmet till gymmet så det inte gick att stänga av haha) Om jag inte hade haft med mig mina hörlurar så hade det varit en pina att ta sig igenom passet med det öronbedövande tjutandet haha Bra gick det i alla fall och nu är det verkligen back on track som gäller!

Blir att jobba hemma idag då tågen strulade så mycket imorse, så ska beta av både produkt- och kategoritexter idag innan jag avrundar kvällen med ett spinningpass – en bra start på vårens jobbperiod eller vad säger ni? 🙂