Dags för rutiner igen

Men hörrni, jag glömde jag säga Gott nytt år och God fortsättning imorse 😀 Hur känns det nu när 2019 är här? Jag är så pepp och magkänslan säger att this is the year it will happen och jag litar på min magkänsla till 100% 😀 Nytt år, nya möjligheter och ett nytt jag – det låter så klyshigt men varför det? Jag tycker bara det är fantastiskt att man känner så, hittar man ny energi med ett nytt år så är det bara att ta vara på den nyfunna energin 😀

Phu, först jobbdagen efter långhelgen klart och det känns verkligen som att man har varit ledig i 2 veckor nu över jul och nyår haha, känns lite konstigt att vara tillbaka på jobbet och i rutinerna igen – även fast det här med rutiner är så efterlängtat. Jag jobbade ju även hemifrån under de 2 dagarna efter julen (torsdag-fredag) så det kändes som att man var ledig på ett sätt 🙂

Men är jag knäpp som ser framemot att gå upp kl 05:30 för att träna på morgonen igen? Haha I just löv it!

Men nu är det back to reality som man säger och nu blir det fullrulle med jobbet, träningen, livet och alla mina drömmar jag ska nå nu under 2019! Ett nytt, lite annorlunda driv har vaknat inom mig och under ledigheten har jag tänkt, grubblat, klurat, tänkt lite till och kommit på nya tillvägagångssätt som kommer göra 2019 till mitt år – G A R A N T E R A T! 😀