Back at it!

Hej allihopa – är allt bra med er? Är det några av er som passad på att maxa långhelgen med att ta ledigt dessa två dagar, eller är ni som jag tillbaka på jobbet på idag? 🙂 Den här långhelgen gick verkligen så fort, så nu önskar man ju att man var smart som tog ut dessa två dagar för extra ledigt, men va faan, man måste ju jobba för att få in cashen 😀

Det var tufft att både somna vid en bra tid igår samt att ta sig upp imorse så jag kör jobb hemifrån idag – älskar den lyxen. Från vilken plats jobbar ni ifrån idag? 🙂 Då jag sitter mycket med SEO och texter på jobbet nu så är det skönt att jobba hemma för att slippa bli störd av oväsen på kontoret, man fokuserar bättre då med en lugn arbetsmiljö 🙂

Nej, men nu är lunchrasten slut så ska back at it nu – funderar på om jag ska skapa en ”återblick på året som varit” som alla andra gör, för det här året har ju ändå varit händelserikt 🙂 Kan faktiskt vara kul att summera året då, så att man kan uppskatta och minnas vilket fantastiskt 2018 det var 🙂