Min julafton

Hoppas ni hade en fantastiskt jul <3 Jag mår fortfarande dåligt i kroppen, blev sämre efter julmiddagen igår så jag spred inte alls mycket julstämning kan jag säga er haha Satt bara där, tittade ner i bordet och hade ingen energi till att vara julig 🙁 Men vad ska man göra när man är sjuk – är man sjuk så är man sjuk 🙁

Trevligt och mysigt var det i alla fall. Vi dukade upp fika inför Kalle Anka och sen åt vi god julmat som bestod av den danska traditionen med kalkon, potatis i ugn, brysselkål, harricoverts och ljuvlig sås. Vi åt såklart risgrynsgröt innan också men utan mandeln detta år (den som fick mandeln i sin gröt fick alltid en extra liten gåva och fick även vara tomten det året). Sen delades det ut lite julklappar som jag öppnade i ett ryck då jag åkte hem kort efter det. Fick ett par mysiga innetofflor, en digital fotoram, en Foreo rengöring och så fick både jag och älsklingen en bröd/fruktkorg 🙂 Tack fina mamma och pappa, ni är så underbara <3

Idag blir det bara att vila, vila och vila. Är så tacksam över att det är långledigt nu, tråkigt dock att vara sjuk när man är ledig, men jag behöver tydligen vila upp mig så då är det det jag tänker göra 🙂

Hur var er julafton? Var den fylld med det du hade hoppats på? <3