Snart långhelg

Yeey – det är fredag! Snart långhelg och man känner sig ju typ onormalt pepp för att vara fredag, och pigg för en gång skull 😀 Det kanske har något att göra med att man vet att man ska få vara lite ledig och därför har plockat fram den sista gnutta energi man hittar i kroppen.

Kanske därför som det även gick så bra på gymmet imorse, i.o.m att det säkert var sista träningspasset innan julhelgen så ville jag verkligen maxa i alla övningarna. Körde ett helkroppspass med 2 övningar i varje muskelgrupp och jag pushade mig hårt för att orka lyfta lite tyngre än förut. Det kommer säkert kännas i kroppen imorgon haha men det är så härligt med träningsvärk 🙂

En bra start på denna dag och jag hoppas att er fredag började på bästa möjliga sätt! Kom ihåg att göra det som gör dig glad till helgen och vad som får dig att må bra. Du kan inte endast fokusera på det som gör andra glada, utan vad gör dig glad? Fokusera på det, det är det viktigaste <3