Julklappstips för honom

This post contains adlinks from Adviral

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Här får ni lite julklappstips för honom – mannen, pojkvännen, brorsan eller bästa killkompisen 🙂 Är ni klara med era julklappar nu eller ska ni köra sista rycket imorgon då lönen ramlar in på kontot? Något säger mig att det kommer vara mycket folk ute på stan imorgon haha

Den  här dagen har i alla fall rusat iväg i en väldans fart och jag känner mig relativt klar inför julledigheten. Eller tja, det finns så klart en del att göra på min to-do men inget kvar som har en satt deadline innan långhelgen 🙂 Men tanken på att det är fredag imorgon gör mig så glad, förhoppningsvis blir det middag med några vänner imorgon och det blir ett toppenbra sätt att påbörja helgen på 🙂