Dagens planer

God morgon alla fina och god morgon torsdag – 2 dagar kvar, sen blir det långledigt, så underbart 😀

Min morgon spenderades på gymmet, som vanligt, men under julledigheten kommer jag ta det lite lugnare med träningen så att kroppen får vila. Jag är alltid van med att köra på i 180 med allt i livet och vill sällan sakta ner. Vet inte varför den egenskapen har fastnat inom mig, det är inte så att det är allt eller inget, men det känns bara som att man tappar mycket av det man byggt upp om man saktar ner (specifikt riktat till träningen då 🙂 ) Har ni några tips för att lära sig förstå innerbörden av att bara ta det lugnt ibland? 🙂

Anyway, dagens planer är att jobba hemifrån idag. Ska till doktorn nu under förmiddagen så känner att det är mer tidseffektivt att jobba hemifrån och sen blir det bara att jobba för att beta av to-do:n innan långhelgen. Ska försöka fota lite också men får se hur det går med det haha

Ha en fin dag nu alla fina så hörs vi lite senare med lite sista-minuten julklappstips för honom 😀