Fondvägg i sovrummet?

I samarbete med golvshop.se

Saker och ting börjar ju ta form här hemma och det är så kul att man ser ”inrednings-bitarna” falla lite på plats. Det blir lite mer som ett hem för varje lite pryl man tar hem 🙂 Vardagsrummet har verkligen fått sig ett lyft men nu är nästa steg att ta tag i sovrummet för att addera något som höjer sovkänslan. En eller två tavlor ovanför sängen, en hylla eller varför inte en fondvägg?

Sovrumsinspiration

Vi tänker oss något grått som kompletterar den gråa sängen väldigt bra. Mörkgrått eller kanske en riktigt mörkbrun färg så att det blir ett djup och värme i sovrummet. Sängen är ljusgrå, så en nyans som den nedanför hade nog varit ganska snygg att matcha med, eller vad tror ni?

Jag har kikat lite på golvshop.se och de har många fina tapeter man kan använda till en fondvägg. De har mycket mönster som vi ändå tänkt lite på för att få lite effekt på väggen (lite som en tavla) men vi lutar nog åt något mer enkelt så att man sedan har mer frihet till att pryda väggen lite som vi känner för 🙂 Tänker mig något som bilderna ni ser nedanför, enkla färger men som ändå gör en sådan effekt i sovrummet. Det blir mer mysigt och jag tror det blir mer lugnande för en bättre sömnupplevelse än att bara ha alla väggarna vita. Vad tror ni? Vilken färg ska vi satsa på? 🙂

I samarbete med golvshop.se

2 Comments

    • Hej Elin 🙂
      Ja men det tror jag också, någon mörkare grå för att höja mysfaktorn i sovrummet 🙂 Jag ska höra med sambon om vi ska måla alla väggar eller bara ha en fondvägg men det kan blir riktigt mysigt att måla alla väggarna 😀
      Ha en jättefin onsdag nu <3