Den ovanliga svenska omtanken

 

Hej alla fina ? Så mysigt att snön faller ner utomhus, när man är inne är snön verkligen hur mysig som helst men så fort man kommer ut så blir tårna isbitar och man önskar att man tagit på sig en extra tröja för att hålla värmen haha 🙂 Så känner jag typ varje dag, så imorgon ska jag i alla fall ta dubbla lager strumpor 😀

Är allt bra med er idag? Med mig är det bättre än igår, hade en berg- och dalbana i mitt mående igår och jag gick från att vara halvt deppig, till att må bra, till att få feberkänningar, känna frustration, bli deppig igen och sen känna mig helt okej haha Det är mycket som cirkulerar runt i mitt huvud just nu kan man minst sagt säga och jag tror att hela dagen igår spenderades i ett moln. Tisdag idag i alla fall och det är väl härligt? 🙂 Tränade ett bra benpass imorse och fick såna glada känslor på tåget på väg till jobbet när tågföraren sa i högtalarna att vi ska se oss omkring så att alla mår bra, om någon behöver sitta, har ont eller så. Är inte det fint? Den ovanliga svenska omtanken man inte ser varje dag, speciellt inte i kollektivtrafiken haha Det här låter som en så liten grej men jag tycker att det var så fint ändå, att uppmuntra till omtanke när det är så kyligt och kallt ute 🙂

Så en bra start på dagen blev det ändå och nu ska jag fortsätta jobba vidare med mina produkttexter – ha en fin dag så hörs vi sen❤