1 vecka kvar till jul

Hej på er, jag hoppas ni har haft en superfin helg och att ni är redo för veckan som väntar 🙂 Kom på att det är sista veckan innan jul och jag blir alltid lika fascinerad och samtidigt förundrad över det faktum att december är den enda månaden som susar förbi så himla fort haha Det är ju nu man vill njuta av all julstämning men tiden går så fort att man inte hinner mer :/ Känner ni inte också så? Det är liksom redan den 17/12, 1 vecka kvar till jul, men det känns som att det var igår man tog fram julpyntet för att fira 1a advent :/

Tiden går alldeles för mycket känner jag haha, men helgen har varit bra med julbak och julmarknad, men vaknade ändå upp idag med en jobbig känsla inombords – känner mig inte på topp idag och det känns som en sån dag där jag bara vill ligga i sängen och sova. Känner mig liksom trött i kropp och själ (haha så deprimerande det låter), känner mig lite omotiverad till allt. Men det har varit en intensiv höst (snart 6 månader på nya jobbet) så inte så konstigt att man känner sig lite trött, men gillar inte att jag känner mig så pass trött att jag inte har någon energi alls.

Ville nästan skita i träningen imorse men tog mig i kragen och kom iväg till ett helt okej pass för rygg, biceps och mage. Men visst är det mysigt med snön ute? 🙂 Jag kände att jag fick äta upp min längtan efter snö då det blev totalkaos med pendeln, som väntat (samma visa varje år), men tycker ändå det är mysigt 🙂 Man har ju en hat-kärlek till snön haha 😛

Planerna för idag är i alla fall:

  • Morgonträning √
  • Jobb
  • Ta en outfitbild under lunchen
  • Fota mina fransar
  • Jobba med funktioner och tillägg till den nya bloggdesignen.