Tro mer på mig själv

Hej alla fina läsare – jag hoppas att ni känner er starka i er själva idag och att ni på ett eller annat sätt vågar utmana er själva. Enda sättet att övervinna en rädsla är att utsätta sig för den i, fördelaktigt, små doser under en successiv process och lära sig att det egentligen inte är så farligt. Mycket av sina rädslor grundar sig i andra saker runt omkring, än själva situationen man är rädd för. För min del så är en rädsla att prata inför folk – jag avskyr det och blir alltid varm, svettig, torr i halsen och får hjärnsläpp – men det kanske inte är själva situationen att prata inför folk som skrämmer mig, utan det är känslan av att säga något fel, tråkigt eller ointressant som är grunden till den rädslan. Så det jag måste göra för att övervinna den rädslan är att bättra på mitt självförtroende, säga till mig själv att jag kan det här och jag vet vad jag pratar om. Tro på mig själv mer. Då kommer det, förhoppningsvis, bli bättre och denna rädsla kommer, förhoppningsvis, blekna.

Visst är det härligt att börja sin dag med lite pepp? 😀 Tänkte först rabbla på om hur härligt det är att börja sin dag med att träna, men den har ni hört så många gånger så körde på inspirations-peppen istället, och det var väl lika bra – det kan man aldrig få för mycket av 🙂 Torsdag idag fina läsare, snart helg (hehe yeey) och jag känner mig så fin i mina nya fransar – men, vad är planerna för er idag då? 🙂