Lyx i vardagen

Jag tycker det är viktigt att unna sig saker, en belöning för att man sliter hårt och för att man helt enkelt är värd att unna sig saker 🙂 Och då jag är dålig på att belöna mig själv så är jag väldigt glad att jag tog beslutet att börja fixa mina fransar igen – det är verkligen lyx i vardagen 🙂 Det var faktiskt väldigt skönt att åka till salongen efter jobbet och få lite ompyssling efter en lång arbetsdag såhär mitt i veckan, somnade nästan på bänken och känner mig nu fin igen 🙂 Det finns seriöst inget bättre än att vakna flawless haha ska visa er resultatet i ett annat inlägg då jag måste ha tillgång till dagsljuset för att kunna ta en bra bild haha 😛 Det kan ju inte bara vara jag som tycker det är extremt deprimerande att det blir mörkt innan kl 15 (!!!) nu, vad hände liksom – så kan man ju inte ha det som influencer :/