Halvvägs till jul

God morgon onsdag – men visst känns det som fredag idag? Energinivån säger att det är fredag och om det är något som känns tungt och jobbigt när det är mörkt ute så är det när det känns som att det är fredag hela veckan haha Är allt bra med er ändå? 🙂

Jag blev lite förvånad över att det redan är 12 december, halvvägs till julafton men julkänslan och julstämningen är lika med noll för mig, vilket är så trist 🙁 Hela hemmet är redan julpyntat med julgran och girlanger, men jag tror att jag behöver skruva upp dosen av julmusik och julfilm för att komma in i den rätta stämningen haha I helgen blir det i alla fall julbak med fina Linnea så det ser jag framemot – vill att hela hemmet ska dofta pepparkakor och att vi ska käka rocky roads framför en julfilm <3

Men idag är det onsdag och dagens planer är morgonträning (check på den), jobba gärnet, försöka klämma in en snabb fotosession på lunchen, fixa fransarna efter jobbet och sen skriva ihop två blogginlägg med julklappstips för både honom och henne 🙂 Phu, dags att sätta på filmmusiken från Sagan om Ringen och bara kötta kategori- och produkttexter!