Samtal med vänner

Hej allihopa – hoppas ni fått en toppenstart på er tisdag så att energin och humöret är riktat rätt 🙂 En dålig morgon kan alltid vändas till en fantastisk dag, mitt tips är att vara extra uppmärksam på de små men bra sakerna som sker för att känna uppskattning för det lilla i vardagen. Tänk vad trist det hade varit om man bara kunde uppskatta dagen om något storslaget hände – men strunta i det och var glad för att det är tisdag, juletider och att du fick äta en god fralla till frukost. Eller något annat som gjorde dig glad denna morgon 🙂

Jag är glad att jag fick spendera min morgon på gymmet, som vanligt haha, men det är min glädje i vardagen så det är något jag uppskattar med mina morgnar 🙂 Lyssnade lite på en ljudbok på vägen in till jobbet också – Samtal med vänner, av Sally Rooney – och jag vet inte om det är ett så bra betyg för en bok att jag inte ens vet vad den handlar om trots att jag lyssnat på snart 40% av boken haha. Den liksom fastnar inte, jag lyssnar fast jag lyssnar egentligen inte utan tänker istället på annat samtidigt haha Det är som en bokversion av realityserier som man tittar på fast man egentligen inte får något utav serien, utan man bara har den där i bakgrunden som sällskap så man slipper tystnaden haha :’D