Monday

God morgon – Har ni haft en fin helg så ni är riktigt pepp och laddade för en ny vecka? 🙂

Min helg har varit toppen – ett besök till hundmässan (heaven), baka/laga knäck och storstädning får summera min helg så lagom pepp är man nog allt för veckan som väntar 🙂 Det kommer bli mycket jobb i veckan men har även lyckats klämma in en ny frans-tid, julbak med Linnea och förhoppningsvis en julmarknad (om jag hittar någon att gå med 🙂 ). Hur ser era veckoplaner ut? 🙂

Egentligen behöver jag inte säga att jag befann mig på gymmet imorse då ni har koll på min morgonrutin vid det här laget haha Men bra gick det i alla fall – körde rygg, biceps, squats och mage – har blivit lite starkare så att jag orkade öka 5 kg i vissa övningar, så stolt 🙂 För mig är inte målet att orka lyfta så tungt som möjligt, utan det är snarare att bara känna mig stark och uthållig så att jag klarar av vardagen utan att bli andfådd av att t ex. gå i trappor 🙂 Jag har ju skaffat en ”magnet-seflie” så ska försöka fota lite imorgon så jag kan visa er vad och hur man tränar som mig 🙂

Btw, jag har seriös bloggtorka just nu och det känns som att jag bara skriver samma sak om och om igen – har ni några tips, idéer och önskemål på vad ni vill läsa om här i bloggen? När den nya designen kommer på plats någongång innan det nya året ska firas, så vill jag gärna att innehållet ska matcha looken – men behöver hjälp! Skriv gärna vad ni vill läsa mer om så fixar jag det 😀

Ha en toppenstart på veckan nu, så hörs vi lite senare igen 🙂