Did somebody say friday?

Hej allihopa – är allt bra med er idag? 🙂

Med mig är det bara bra, trött som tusan bara då jag inte ens hörde min 3 larm tjuta imorse, vaknade av mig själv 2 timmar senare och rusade iväg till jobbet haha Så det blev ingen träning för mig idag men tror kroppen behövde lite vila och det visade den på bästa möjliga sätt genom att sova 🙂

För att kicka igång energin denna fredag tycker jag att vi alla kommer överens om att genomföra minst 1 (helst alla 3) av dessa punkter idag 🙂

  • Stå framför spegeln och säga  ”Du är grym och en fantastisk person!” Säg det högt och inte bara i ditt huvud, det blir mer effekt om man säger orden!
  • Lyssna på stämningsfull musik som du mår bra av – kanske lite julmusik? 🙂
  • Spendera denna fredag med att göra det som gör DIG glad och som fyller ditt liv med glädje, mening och lycka!

Haha alltså jäklar vilket flyt jag hade precis nu, jag fick ett mail från Zalando om att den rosa fuskpälsen från New Look var åter i lager men endast 1 kvar(!!) i min storlek – jag har nog aldrig handlat online så snabbt som jag gjorde precis, tog kanske 30 sekunder innan beställningen skickades iväg och det ser ut som att den blev min 😀 haha den här fredagen blev helt plötsligt helt fantastisk 😀