Det där är min plats

Jag sitter nästan fastklistrad inne på Zalando för att se om denna snygga rosa fuskpäls kommer in i min storlek (som att de kommer uppdatera lagret såhär sent på kvällen liksom haha) men precis när jag fick ett mail om att storleken var i lager tidigare idag så tog den slut lika snabbt igen! Jag beställde den under black friday men i en storlek för stor, eller det var min vanliga storlek jag brukar ta i jackor – men modellen är stor i storleken, så jag hoppas att den kommer in igen. Typ alla färgerna i den jackan är slut så man blir ju lite frustrerad haha När jag äntligen hittar en jacka som inte är svart eller mörkblå haha

Har ni förresten tänkt på att man har sina ”bestämda platser” i kollektivtrafiken? haha Jag kom på mig själv idag med att jag alltid sätter mig på samma plats på tåget och bussen, och om den platsen är upptagen så blir jag typ…. lite grinig haha Vill man inse att man är lite av en vanemänniska trots allt som gillar tryggheten i det man känner igen? 🙂 Brukar ni sätta er, eller snarare dra er till samma sittplatser? 🙂