6 december

Hej hej – allt bra denna torsdag? 🙂

Med mig är det toppen, trött men energifylld på samma gång – en märklig kombination det där haha Man känner sig trött och bara vill sova, men samtidigt så vill man få mycket saker gjort. Tips på hur man orkar få saker gjort när man är som en zombie? Ta en sak i taget haha It’s as simple as that – något som jag dock måste bli bättre på haha 🙂

Var på gymmet som vanligt imorse och det gick såklart bra trots att kroppen var extra trött, orkade pusha hårt i vissa övningar (blev lite blandat ben, axlar och mage) men energin fanns ändå inte riktigt där. Jag vet att jag behöver/måste tillåta mig själv att vila men hjärnan och inställningen vill helt enkelt inte det. Där dyker min envishet upp igen, har jag bestämt mig så gör jag det. Oavsett hur trött eller pigg jag är haha och det gäller allt i livet 😛

Planerna för idag är lite annorlunda än vad jag först såg framemot med min torsdag, hade ett inredningsevent inplanerat efter jobbet idag men då ingen vill/kan följa med och jag inte vill gå själv så kommer jag se till att fixa lite hemma istället. Tråkigt när det inte blir som man tänkt men då ska jag istället se till att få detta gjort:

  • Skriva en ”om mig” text till den nya bloggdesignen.
  • Hitta en loppis, skapa en egen loppis, lägga upp saker på Shpock eller besluta mig för att helt enkelt skänka mina 2 kassar med saker (de tar onödigt mycket plats i hallen haha)
  • Fortsätta skriva på min krav-, produkt- och företagsspecifikation för min produkt. Haha ett allt-i-allo dokument 🙂
  • Boka ny franstid!