Det viktigaste att göra varje morgon

God morgon fina solstrålar <3

Jag hoppas ni har fått en fin start på dagen och att ni har lyckats rikta era tanker i den riktning där ni vill att dom ska vara. Jag har upptäckt att beroende på situation, dagsform och planer för dagen så justerar man sitt tankesätt på morgonen för att ladda inför det som komma skall. Har man t ex. en tuff presentation under dagen kanske man laddar med lugnande musik och att visualisera hur presentationen kommer gå, ska man ha ett prov kanske man laddar med att gå igenom det man lärt sig och säger att ”det kommer gå bra”, eller man kanske ska träna på morgonen och säger till sig själv att man är stark. Det viktigaste att göra varje morgon oavsett dagens planer är ändå att se sig själv i spegeln, säga till sin spegelbild att man är grym och fantastisk som man är, att man är duktig och klarar av det man vill! Det är något jag måste bli bättre på.

Jag började i alla fall min dag på gymmet som vanligt och är stolt att jag tog mig upp trots att julbordet med jobbet slutade sent igår. Gott var det i alla fall (ska berätta mer i nästa inlägg) och träningen gick bra, det blev fokus på rumpa, baksida lår och mage idag, och jag vill nog påstå att jag har blivit starkare haha Stolt! Men ska klura ut hur jag kan öka intensiteten i träningen framöver, tror jag har kommit till den punkt att utvecklingen stannat upp lite och att jag behöver chocka kroppen för att fortsätta kicka igång förändringen, så ska ta fram ett nytt träningsupplägg – jag kommer självklart dela med mig av det här så att jag kanske kan inspirera någon av er att öka träningen lite 🙂