Tisdag och dagens planer

God morgon alla fina – allt bra med er? 🙂

Med mig är det toppen, fick en grym start på gymmet trots att jag snoozade liiite för länge imorse – men det är något med träningen som gör att jag blir oerhört målmedveten och det älskar jag, trots att jag kanske sover lite för länge så att det blir väldigt tight med tid på gymmet så tar jag mig ändå upp och tänker ”30 minuters träning är bättre än ingen alls”. Är man envis så är man haha Tycker ändå att envishet är en väldigt bra egenskap att ha och jag kan tacka den för väldigt mycket – bland annat att jag aldrig ger upp 🙂

Planerna för dagen är som vanligt att jobba, kanske ta mig ut för att knäppa ett kort och sen ikväll blir det julbord med jobbet, så kul 🙂 Har för mig att vi ska till Enskede Värdshus, har ni varit där? Är det bra julbord? 🙂 Det här är faktiskt mitt allra första julbord med ett jobb, känns lite speciellt och kul faktiskt att ha hamnat på en arbetsplats där man kan gå på julbord tillsammans (butiksjobb, jobb i en reception och plugg ger inte direkt samma möjlighet haha). Har ni gått på ett julbord i år eller ska ni gå på ett julbord i år? 🙂