Rivstartar nya veckan

Hej allihop 😀 Har ni haft en fin helg? Det är ju december nu, lite svårt att tro då det känns som oktober ute hehe men jag älskar att det är juletid och att allt bara känns så härligt 😀

Hur är det med er? 🙂 Har ni fått en bra start på måndagen och veckan? 🙂 Med mig är det helt okej, rivstartade verkligen min vecka idag och har redan hunnit med att morgonträna, jobba på morgonen, fixa nytt pass & id-kort (varför ser man alltid ut som en idiot på sitt pass-ID foto haha) och är nu hemma och fortsätter att beta av dagens to-do med julmusik i bakgrunden haha Så mysigt 🙂 Har även så många inlägg att dela med mig av till er, bland annat ett otroligt lyckat DIY-projekt som jag är väldigt stolt över haha, lite nya inköp till garderoben samt eventuellt min nya bloggdesign som kanske gör premiär i veckan – det vill ni inte missa under veckan 🙂

Men för att avsluta inlägget vill jag bara passa på att säga att ni ska följa er magkänsla. Våga lyssna på dig själv mer och våga följa din magkänsla när den känns rätt, det känns ju bra av en anledning så varför stå emot det?