Marmor

Den här dagen gick i ett haha, är det ett tecken på att tiden fram till jul kommer gå fort när dagarna bara flyger iväg? Hoppas inte det, vill kunna njuta av varje tillfälle fram till jul, maxa julkänslan liksom – har ganska mycket saker på min ”jul to-do” så måste nog sätta lite fart så jag hinner med allt haha 🙂 Vill ju julbaka, ha adventsfika, gå på minst 1 julmarknad, ut i julklappskaoset, ha myskväll hemma med julfilm och bara gå runt i stan för att omfamnas av julstämningen. Ja, det var nog det haha 😛 Vad har ni för planer i jul? 🙂

Minns ni förresten när jag sa att jag var trött på mitt mobilskal som alltid var i vägen när jag skulle ta kort? Haha vilket i-landsproblem :’D Men ni vet ett sådant plånboksfodral, så sjukt störande, så när det var black weekend så var jag och älsklingen inne i Mall of Scandinavia och hade en shoppingrunda. Vi hamnade på Ideal of Sweden som hade halva priset på sina mobilskal, så jag slog till på 2 stycken haha Ett mattsvart och ett i grå marmor – så snyggt 😀 Tycker att telefonen känns helt annorlunda att hålla i nu, och den är dessutom mycket snyggare 🙂 Känns lite mer som en influencer, eller vad säger ni? 😉