The last of november

God morgon solstrålar – se till att skina extra mycket idag då det är så grått och trist ute idag haha. Tänk att det är fredag, sista november och att julen står för dörren, det om något får en att skina upp 🙂 Har ni haft en bra morgon då, så ni känner er pepp för dagen?

Jag ska berätta om det mysiga adventseventet jag var på tillsammans med fina Hanna på H&Ms showroom igår, men innan dess ska jag kicka igång denna morgon och sprida pepp och energi till er, det låter väl fantastiskt? 🙂 Började min morgon på gymmet som vanligt och trots att energin är på noll och att jag börjar känna mig sjuk så gick det ändå väldigt bra. Är ju otroligt envis och trots att jag bara ville fortsätta sova och snoozade forever så ville jag inte missa min träning haha jag måste verkligen lära mig att vila är viktigt, men det har jag inte (eller snarare vill ja inte) förstå 😛

Men för att kicka igång er dag tycker jag det är viktigt att ni tänker att det är okej att det inte alltid blir som man tänkt och att det är mer än okej att göra det som gör DIG glad. Tänk på vad du vill få ut av livet, vad som gör dig glad och som får dig att må bra – gör det och strunta i vad andra kommer tycka. Om man ska leva hela livet genom att i första hand göra andra glada så kommer du inte må bra. Du har ett liv så fyll det med din glädje <3