Torsdag

Hej allihopa, har ni en bra torsdag än så länge? 🙂 Ser ni framemot 1 december nu på lördag? Kan inte fatta att det redan är jul, måste ner i förrådet och hämta upp vår mini-julgran och allt julpynt så att julen är redo att explodera hemma på antingen fredagskvällen eller lördagsmorgonen – får se vad jag känner för 🙂 Tycker ändå det är okej att börja pynta dagen innan 1 december så att man kan vakna upp med julkänslor när december börjar, vad tycker ni? 🙂

Skönt med torsdag i alla fall, här på jobbet är Black Weekend hetsen sen länge förbi och nu är det julen som tar allt vårt fokus. Det har redan pyntats med julgran här på kontoret så det finns gott om julkänslor här 🙂 Kul! Planerna för idag är att beta av dagens jobb, möta upp fina Hanna efter jobbet för att gå på H&Ms adventsmys i deras showroom och sedan hem och ta det lugnt resten av kvällen. Hade ett litet meltdown igår så känner att jag behöver ta det lite lugnt och släppa mycket av pressen jag lägger på mig själv. Allt kan inte bli perfekt och jag måste förstå att det är okej. Släpp all perfektionshets ni har inom er, det gör er inget gott alls. Trust me <3