Dagens arbetsplats – Soffan

Hej alla – hur är det med måendet idag? 🙂 Oavsett om det är bra eller dåligt ska ni vara medvetna om att det är okej att må och känna som man gör utan att behöva förklara, ursäkta sig eller känna ångest över att man inte mår som man förväntas må. Du är bara människa och du har rätt att känna som du känner <3

Tisdag idag och jag jobbar hemifrån då det blev en väldigt sen jobbdag igår, vår black friday stängdes av vid midnatt vilket innebar att jag och Cathlin skulle återställa startsidan och aktivera de nya kampanjerna efter midnatt haha Jag kan säga er att jag inte var riktigt pigg där när klockan passerade 1 på natten haha Inget blev knas i alla fall, men tog lite sovmorgon idag, tränade ett kort och intensivt pass för rumpa & mage och jobbar som sagt hemifrån idag.

Men visst är det skönt att Black Friday/week/weekend är över nu? haha Man blev ju ganska mätt på alla rabatterna när det höll på i en vecka i år, fick kanske 60 mail per dag om olika erbjudanden haha Don’t get me wrong, jag älskar erbjudanden men man kommer till en punkt när man inte vill bli spammad mer haha (speciellt när man redan gjort av med mer pengar än man tänkt haha) 😉