Då var man 27 år

God morgon underbara läsare, så skönt med torsdag och att vakna upp som nybliven 27-åring 😀 Hade ett mysigt födelsedagsfirande igår med (nästan) hela familjen, där det bjöds på tårta, bullar och en kopp tee hemma hos oss 🙂 Det som var så himla fint var att när jag skulle småspringa till bussen efter jobbet så sken jag upp som en sol när jag såg älsklingen stå parkerad utanför och höll en gigantiskt och otroligt vacker bukett i handen <3 Gud så glad jag blev, blev helt varm inombords <3 Sen åkte vi och handlade lite mat – blev oxfilé med potatisklyftor och bea – och efter en stund kom som sagt familjen över för lite mys 🙂

Fotokurs & en korthållare!

Av familjen fick jag som sagt en fotokurs på fotografiska som kommer bli så kul att gå på, och av älsklingen fick jag en korthållare som jag velat ha så länge haha Eller jag fick inte en korthållare i handen, utan att jag ska få välja ut den jag vill ha och han köper den till mig i present – så himla fina presenter, tack så mycket <3 Idag är det en ny dag, man är 27 år (känner man sig kanske lite äldre redan haha 😉 ) och ska beta av dagens intensiva jobbpass. Startade dagen på gymmet för att fokusera på rumpan och magen, och kände mig ganska stolt när jag orkade lyfta 40 kg i legcurl för baksida lår. Pretty proud alltså haha 😀 Ska se om jag kanske hinner skissa lite på min produkt sen när jag kommer hem, annars så är dagen efter jobbet relativt oplanerad – skönt 🙂

Vad är era planer idag? 🙂