Black Friday deals

Hur går det för er i skolan eller på jobbet? 🙂 Kan ni fokusera trots att flera mail och notiser om bra kampanjer gör allt för att sno er uppmärksamhet haha jag är lite så, tänker mest på vad jag vill köpa haha 😀 Är ni spända inför Black Friday (eller snarare Black Weekend) imorgon då? 🙂 Lite trist att många kör Black Week för att toppa förra årets Black Weekend (nästa år blir det väl Black Month haha) Förut så brydde jag mig inte så mycket om black friday av den simpla anledningen att jag inte behövde något särskilt att jag skulle hetsa över de erbjudanden som dök upp överallt, men sen kunde det även bero på att jag inte hade den ekonomiska tryggheten för det heller att spendera så mycket hehe 🙂 Men nu, nu jädrans ska jag passa på att fynda och jag har höga förhoppningar på de erbjudanden som kommer finnas 😀

Har ni några produkter ni hoppas göra fynd på till helgen? 🙂 Ni har säkert som jag redan valt ut det ni vill ha, har det redo i flikar på telefonen eller på datorn så att när klockan väl passerar midnatt till fredag så är ni snabba som tusan på att beställa hem det ni vill ha – det har i alla fall jag gjort haha 😀 Man måste ju vara smart 😀 Jag har valt ut mina produkter som jag vill ha – bland annat en hairstyler brush, en ljusrosa/nude fuskpäls från New Look och en actionkamera inför resan till Okinawa & Tokyo – men börjar fundera på om jag lägger till lite väl onödiga saker i min inköpslista, ni vet sådant man egentligen inte behöver men ändå lägger i varukorgen för att det är rabatt på det –  man får ju inte bli blind över alla röda kampanjpriser att man köper bara för att köpa :/