Hitta sin grej

God morgon onsdag, hur står det till med er? 😀 – idag är jag fylld med inspiration och pepp efter gårdagens inspirerande föreläsning som Frilans Finans hade anordnat där Kristian Luuk berättade om sin resa för att ”Hitta sin grej” 🙂 Jag gick dit med mamma för mysig mamma-dotter tid och jag kände att vi både behövde den här peppen, för att hitta sin grej, och framför allt våga chansa på sin grej, är ju otroligt svårt.

Men många bra tips fick vi, man ska våga satsa på det man tycker är roligt och att våga jobba med det som man tycker är roligt – tycker man något är roligt så brukar man oftast vara bra på det – man ska våga gå sin egna väg trots att många kanske ifrågasätter de beslut man tar. Hitta din motsatts så att ni kan komplettera varandra i det jobb ni gör tillsammans och sen att det faktiskt är okej att ångra eller ändra sig kring ett beslut. Inget är hugget i sten bara för att du väljer att göra si eller så, utan känns det inte rätt så är det helt okej att avsluta det och börja med annat 🙂 Väldigt intressant och nyttigt att höra från någon som Kristian Luuk – så tack Frilans Finans för denna kväll, den behövdes 🙂