Birthday Girl!

Happy birthday to me 😀 Idag fyller jag 27 år och förhoppningsvis så har jag blivit både klokare, visare och mer trygg i mig själv under det tidigare året – om inte så får jag välkomna åldern 27 med förhoppningar om att det är det här året som jag blir klokare, visare och mer trygg i mig själv på hehe 🙂 Men 27 år, är jag redan där? haha

Dagen kommer inte firas på ett så märkvärdigt sätt, blir jobb hela dagen och sen lite födelsedagsfika med familjen ikväll – det roliga är att min mamma råkade avslöja min present över messenger imorse haha Jag fick ett födelsedagskort under eventet igår med tydliga riktlinjer att INTE öppna brevet förens imorgon (idag då), tänkte att jag skulle öppna det ikväll men så skrev mamma ”varsågod, denna fotokurs kommer bli perfekt för bloggen, Instagram och jobbet” – jaha, tack haha 😀 En jättefin present, även om den blev lite spoilad haha Tack ändå mamma och resten av familjen <3