2 saker att fokusera på idag

God morgon fina läsare och god morgon måndag – jag är relativt redo för en ny och otroligt intensiv vecka, hur känner ni? 🙂 Om du vet att något tufft och krävande väntar dig denna vecka så ska du i detta nu endast göra 2 saker.

  1. Ta en dag åt gången och göra det som krävs för stunden. Tänk inte på morgondagen utan gör det du kan idag och ta tag morgondagens uppgifter imorgon.
  2. Tillåt dig själv att bara andas för att slappna av och hitta ditt inre lugn i den intensiva period som väntar. Gör dessa 2 saker om du känner ångest över en stress som kan dyka upp i veckan, så ska du se att det känns bättre <3

Min vecka kommer bli väldigt intensiv då jag ska försöka klämma in 2 event, en födelsedag, jobb, träning och kompisträffar vilket kommer bli ett pusslande då energin är så låg just nu haha Började min morgon på gymmet i alla fall för att kicka igång dagen och veckan så bra som möjligt och jag tror faktiskt jag blivit starkare (körde rygg, biceps, squats och mage) vilket känns så kul, så känner mig redo för denna måndag! Ska skicka iväg skiss nummer 5 och kanske version 6 om det behövs på min idé, men just nu så känner jag mig faktiskt redo att fortsätta till steg 2 i processen även om skalet kanske inte är 100% korrekt (det är nog 90% rätt just nu) – och steg 2 är att fokusera på insidan av skalet. Wow, så spännande 😀