Avancerad webbanalys & Pane Vino

Hej och godmorgon bĂ€sta ni 😍 Har ni fĂ„tt en grym start pĂ„ denna fredag? Är sĂ„ lycklig över att det Ă€r fredag och lĂ€ngtar sĂ„ mycket till en relativt oplanerad helg att bara do what I feel för stunden 😄 Var pĂ„ gymmet imorse vilket kĂ€ndes sĂ„ skönt, missade mitt trĂ€ningspass igĂ„r dĂ„ min telefon hade stĂ€ngt av sig under natten = mitt larm ringde inte, sĂ„ att fĂ„ trĂ€na ett tungt benpass idag kĂ€ndes sĂ„ hĂ€rligt đŸ’Ș

Men innan jag kickar igĂ„ng fredagens jobb sĂ„ tĂ€nkte jag lite snabbt berĂ€tta om gĂ„rdagens jobbdag som avslutades med en avancerad webbanalys kurs/förelĂ€sning pĂ„ Googles digitalakademin som var otroligt intressant 😊 Han som förelĂ€ste var vĂ€ldigt duktig och engagerade sĂ„ att det varken blev tungt i huvudet av att lyssna pĂ„ hur man maximerar anvĂ€ndandet av Google Analytics för att analysera eller att man tappade intresset och började tĂ€nka pĂ„ annat haha 😂 SĂ„ nu Ă€r jag riktigt pepp att fördjupa mig i analysen pĂ„ meds.se men Ă€ven av min blogg 😄

Efter det sĂ„ hade vi pĂ„ marknad och inköp frĂ„n jobbet bokat in en teammiddag pĂ„ Pane Vino för att helt enkelt fira att vi Ă€r bĂ€st hehe. Restaurangen var sĂ„ mysig, precis den restaurangatmosfĂ€r jag gillar och maten var fantastisk😍 BestĂ€llde in en pasta med kalvfilĂ©- kalvfond och tryffel som var gudomlig! Sen blev man lite starstruk nĂ€r sjĂ€lvaste Kenza Zouiten kom dit med sin man đŸ€© FrĂ„gade inte om bild dock, skulle nog kĂ€nna mig vĂ€ldigt otrevlig om jag avbröt deras middag för det, sĂ„ pass jobbig vill man ju inte vara 😂

Nej men dĂ„ kickar vi igĂ„ng denna fredag som jag tror kommer gĂ„ sĂ„Ă„Ă„ fort, kommer fĂ„ lite upplĂ€rning pĂ„ lagret idag – kul 😄

/ Emilia

You may also like