”Idag kommer bli en bra dag”

Hellu everybody <3

Vad för positiva tankar har ni fyllt er med denna förmiddag? 🙂 Man behöver inte intala sig att allt är fluffiga rosa moln och regnbågar bara för att man vill börja dagen med en positiv inställning, man kan komma väldigt långt med humöret och attityden för dagen genom att endast tänka ”idag kommer bli en bra dag”. Det man ska vara försiktig med är att använda ordet inte när man ska försöka peppa sig själv. Just ordet inte hakar hjärnan upp sig på och även om peppen var menad som något positivt så kommer det bli negativt då hjärnan vill fokusera på just det du inte vill. Säg därför inte ”idag ska jag inte tänka negativt om mig själv” utan var istället enkel. Idag kommer bli en bra dag. Punkt.

Jag hoppas ni har fått en bra start på dagen och riktat era tanker rätt 🙂 För min del är det sådär, är på väg in i en svacka igen som känns extra djup denna gång. Vet inte varför men känner mig bara låg, hopplös. Det var tufft att träna imorse men på samma gång så var det så skönt att bara få lyfta tungt och bara tänka på det just i den stunden. Träningen gick helt okej och den här förmiddagen har rusat på i raketfart. Hoppas eftermiddagen gör detsamma, ska iväg på en seo-kurs lite senare som kommer bli kul och förhoppningsvis lärorik 🙂