Dagens to-do

God morgon – hur är det med er idag? 🙂 Är det någon mer än jag som reflekterar över att man inte sett solen på över en vecka? haha, jag vet inte om man ska skratta eller gråta över det, men sjukt att man kan gå så länge utan att se solen. Kanske dags att ta en sista minuten till solen?

Nej men har ni haft en bra start på dagen? 🙂 Tågen rullade på som dom skulle imorse så idag kom jag till jobbet haha och har redan betat av förmiddagens to-do som bestått av kampanjbyte och analys av föregående vecka i Google Analytics. Det är riktigt kul att grotta ner sig i siffror och se vad som funkar och inte, man får en djupare förståelse för hela e-handelskonceptet och kundresan generellt – så spännande 🙂 Dagen kommer fortsättas med att skapa en contentsida med jultema (så mysigt), sen träna cardio med Linnea (blir 2 träningspass idag – tränade rygg, biceps, squats och mage imorse som gick skitbra!) och försöka hinna med lite småjobb hemma 🙂 Tror det kommer bli en bra dag 😀

Men kika in lite senare här på bloggen för att se hur det blev med de nya prydnadskuddarna och de blåa gardinerna 😀