Vad härligt med måndag

God morgon alla fina – hoppas ni har haft en fantastisk helg så att ni känner er pepp och redo för måndag och en ny veckan 🙂

Min helg har bestått helt och hållet av att vila haha, efter den föregående veckan som känts så tuff så behövde jag verkligen bara ta det lugnt och efter att ha sovit nonstop i 14 timmar natten till lördagen så behövde jag verkligen ta ikapp förlorad sömn. Tror dock mycket spänningar och stress från veckan släppte också som gjorde att jag slappnade av hehe 🙂

Hur har ni startar er vecka då? 🙂 Måndag och nu gäller det att rikta sina tankar rätt så att måndagen inte blir en ”usch vad jag inte gillar måndagar”-måndag haha Den första dagen efter helgen är alltid tuff, det tycker alla, men om man direkt på morgonen tänker ”vad härligt med måndag”, så kommer inställningen bli lite annorlunda. Ibland är det allt som krävs för att vända dagen från trist och negativ, till positiv och full med möjligheter 🙂 Jag kanske inte började dagen så, hehe, men tog mig iväg till gymmet för ett bra träningspass för axlar, rumpa och mage och spenderade sedan 45 minuter med att åka 2 stationer med tåget då SL som vanligt skulle ha problem (fattar seriöst inte, det var ju samma problem för bra 2 dagar sen!!!). Så jag vände helt enkelt hem och jobbar hemma idag. Älskar att jag har ett jobb där man har den möjligheten 🙂