Dagens arbetsplats

Inte så tokigt ändå att få börja veckan med hemmajobb 🙂 Det är visserligen tråkigt att sitta här helt själv i tystnaden haha men känner ändå att dagen har varit effektiv och jag har fått mycket gjort 🙂 Tycker det ändå är lite märkligt att här hemma sitter jag i tystnad och får mycket gjort, men på jobbet kan jag inte fokusera om jag inte har ljud på, hmm det kan kanske ha att göra med att det är mer surr runtomkring på kontoret men ändå ,så konstigt det där, hur är ni när ni sitter på kontoret eller jobbar hemifrån? 🙂

Passade på att knäppa några kort till bloggen också när man ändå var hemma och kunde använda sig av dagsljuset haha Helt hopplöst att arbeta med sociala medier utöver sitt heltidsjobb under hösten när man missar dagsljuset varje dag haha Hur gör ni andra som har era sociala kanaler vid sidan av ett heltidsjobb/studier? 🙂

Jag beställde faktiskt lite ”blog-props” i helgen som jag hoppas kan boosta innehållet lite

  • Ett mobilskal (okej, det var kanske inte rekvisitan till bloggen haha)
  • En selfie-lampa att sätta på telefonen ?
  • En magnet ”selfie-stick” 🙂

Hade en sån förut, en magnet för att sätta upp telefonen, som jag tyckte funkade bra men samtidigt inte, tror jag råkade slänga den i senaste storstädningen men ville ge det en chans till så en annorlunda variant fick också följa med i beställningen 🙂 Hoppas lampan och selfie-sticken kan boosta bildinnehållet här på bloggen och Instagram framöver, hoppas hoppas hoppas 🙂 Men nu ska jag jobba med min idé ?