Extraknäck

Idag fick jag hoppa in som grafisk designer och skapa några banners till startsidan, det var väldigt kul men jäklar vilket jobb det är haha 😀 Satt nästan hela dagen med endast 3 olika banners i 2 olika format och det tog verkligen sin tid haha Men kul var det, och helt okej blev slutresultatet ändå så jag känner mig nöjd över jobbdagen 🙂 Drog lite tidigare för att filma hemma men fastnade i SL-kaoset så kom ändå hem som vanligt trots att jag gick 1 timme tidigare, drygt alltså, Sl skärp er! :/

Men visst är det skönt med fredag och helg? 😀 Vad är era planer för kvällen, och helgen? 🙂 Som jag nämnt i tidigare inlägg så har det varit en tuff vecka så för min del så blir det att ladda batterierna och bara ta det lugnt, ta det lite som det kommer helt enkelt 🙂 Jag är ju en person som måste få tillåtelse att bara vara också, jag gillar lugna kvällar där det inte behöver hända något och det är helt okej. Det är så jag är, gör det som gör er glada – glöm aldrig det <3