3 steg för att hålla motivationen vid liv

God morgon alla solstrålar – då solen lyser med sin frånvara (i Stockholm i alla fall) så får vi själva skina upp och sprida så mycket positivitet och glädje som det går för ett inre välmående. Hösten är en fin men tuff period så ta alla möjligheter du kan till att sprida värme omkring dig <3

Hur mår ni idag då? Så jädrans skönt med fredag alltså, har längtat efter denna dag i en hel vecka haha Jag måste erkänna att denna vecka har nog varit den tuffaste och mest påfrestande för min energinivå på väldigt länge, har nog aldrig haft det så svårt att ta mig upp ur sängen och jag börjar bli trött på att känna mig så trött hela tiden 😛 Jag har fått några frågor om hur jag trots min trötthet orkar och fortfarande har motivationen kvar till att gå upp tidigt för att träna innan jobbet och hinna med allt jag gör. Det är svårt att svara på, men trots att jag är trött så vet jag att jag mår bra av träningen och att jag alltid vill röra mig framåt, på så sätt så kan jag pusha mig själv. Motivation för mig handlar om kämpa sig igenom svårigheter och vilja kämpa för det man vill oavsett situation. Nu när jag tänker på det så har jag väldigt mycket saker för mig, men det är tack vare min envishet och vilja att fortsätta utvecklas och röra mig framåt som jag lyckas få ihop en vardag som är full med ett heltidsjobb, blogg & Instagram, entreprenörskap kring min idé, träning och att umgås. Phu, jäklar alltså – inte konstigt att man känner sig trött haha 😀

Mina tips för att hålla motivationsnivån uppe:

  1. Lägg all din energi på det som DU mår bra av, som DU får glädje ifrån och som ger värde till DIG i livet.
  2. Fokusera på en sak i taget. När man blir påverkad av mörkret så är det viktigt att fördela sin energinivå rätt, försök inte multitaska utan gör en sak åt gången, annars blir det bara pannkaka av allt. Trust me, jag har försökt haha
  3. Ha alltid dina mål och drömmar i sikte. Det är mycket lättare att vilja gå the extra mile om man har ett tydligt mål framför sig. Det kan vara stort som litet men ett mål är en fantastisk motivationskälla och drivkraft!