Ny look?

Hej alla underbara läsare – hur är läget? 🙂

Redan lunchtid, shit vad snabbt tiden går haha Direkt när jag kom till jobbet så hade jag ett kort möte och satte sedan igång att fota inför kommande kampanjer med min grymma kollega Cathlin som är en riktig fena när det kommer till det grafiska 🙂 Vi kompletterar varandra väldigt bra, hon med sitt sinne för det grafiska och jag med mina skills på att skriva – ett bra team där man har möjlighet att tillföra det man har kunskap och kompetens inom 🙂 Hur går det för er på jobbet/skolan? Vad får ni göra idag? 🙂

När jag var på väg till jobbet så funderade jag lite på min produkt, gjorde lite research och funderar lite på om jag ska justera looken på den lite för att göra processen lite enklare för mig och samtidigt bredda möjligheterna för vidareutveckling (kul att jag redan tänker vidareutveckling när jag inte har produkten färdig haha). Om jag fortsätter med denna variant så har jag i princip skalet helt färdigt och behöver inte skissa på en version 3 och 4, men tror ändå jag vill testa med en version 3 och 4 innan jag bestämmer mig. Det ena utesluter ju inte heller det andra, man kan faktiskt ha båda varianterna och jämföra dom med varandra 🙂 Vad tror ni? 🙂